copil.ro utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile ca si in Regulamentul (UE) 2016/679. Poți modifica setarile din potitica de confidentialitate

Cum comand produse LEGO

Cum comanzi produse LEGO

Produsele LEGO vor fi comandate prin redirectionarea catre site-ul toy-joy.ro . 

Pasii pe care trebuie sa ii urmati pentru a comanda produse LEGO sunt urmatorii :

  1. Cauti produsul pe care il doresti sa il comanzi (sau intri in categoria dorita)
  2. Click pe butonul "Spre magazin" care te va duce spre pagina produsului din site-ul toy-joy
  3. Click pe butonul "Cumpara"
  4. Iti completezi datele si plasezi comanda
In cazul in care doresti ca sa comanzi si alte produse, nu doar LEGO te rugam sa specifici in comanda de pe copil.ro la observati ca ai comandat si LEGO pentru a ti se oferi doar o taxa de transport.

 "Am plasat o comanda in data de 02 iunie pentru baietulul meu. In mai putin de 5 minute o doamna draguta m-a sunat sa confirm comanda iar a doua zi dimineata aveam deja produsul in mana. S-au miscat neasteptat de repede! BRAVO!"
- Teodora Buzatu
"Foarte buni profesionisti, recomand! Sunt seriosi si livreaza asa cum promit in ziua urmatoare. Te poti baza pe ei. In plus Mina 21118 luata de mine a fost si la reducere si cu transport gratuit. As recomanda insa sa schimbati curierul"
- Sebastian Burschiv
"Am comandat un lego siti care trebuia sa ajunga foarte urgent pentru ca si-l dorea de ziua lui Victor al meu. Au fost foarte rapizi si asa cum au promis la telefon au si facut. Statia de politie a ajuns a doua zi. Voi mai comanda de aici. Multumesc"
- Victoria Silaghi

Magazinul Online copil.ro respecta criteriile de preselectie GPeC si a aderat la standardele Trusted.ro