copil.ro utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile ca si in Regulamentul (UE) 2016/679. Poți modifica setarile din potitica de confidentialitate

Politica de confidentialitate (GDPR)

DACO INVEST SRL, 

sediul social in Cluj Napoca, str. Tudor Vladimirescu FN,

J12/3946/2006

RO 19217524


S.C. DACO INVEST S.R.L („www.copil.ro”) este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 34355.


Datele din comenzi, sunt folosite doar in scopul pentru care au fost coletate, pentru factura care se emite din programul de contabilitate "MENTOR" si sunt folosite pentru a crea documentul de transport prin intermediul aplicatieti curierului URGENT CARGUS.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a daco-shoes.ro, inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub numarul 34355, si va dati acordul expres ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate teritorial si/sau temporar de catre daco-shoes.ro in urmatoarele scopuri: 

1) Marketing (trimitere de newslettere in cazul in care v-ati abonat la newsletter dupa data de 25 mai ) prin intermediul unei platforme externe care va  datele dv. in acest scop

2) Facturare: datele dv. for fi folosite de un program separat de contabilitate unde vor fi pastrate pentru ulterioare comenzi  si facturarea se va face de pe DACO SHOES SRL 

3) Servici de curierat: datele dv vor fi folosite pe platforma firmei de curierat cu care va livram comanda 

4) Trimiterea de informatii in legatura cu comanda plasata ( actuzalizari)

5)ne contactati pe diferite canale sau ne solicitati informatii in legatura cu un produs, o comanda, plasati o sesizare in legatura cu produsele si serviciile noastre etc.;

Organizatorul garantează confidenţialitatea datelor personale ale tuturor Participanţilor. Participantul la Campanie, în calitate de persoană vizată, are, conform Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi  dreptul la informare dreptul la acces la date dreptul la intervenţie asupra datelor, dreptul la opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a se adresa justiţiei , dreptul de a fi uitat 

Poti solicta aceste drepturi urmand pasii de la adresa http://www.copil.ro/cereregdpr

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor (Cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe copil.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului si de a putea trimite produsele comandate prin intermediul site-ului de comert electronic www.copil.ro.


Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a copil.ro, inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub numarul 34355, si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre copil.ro, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre copil.ro, afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului. De asemenea, va dati acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poate fi transferate (cedate) de catre copil.ro atat afiliatilor sai precum si altei/altor entitati din tara sau strainatate.

 

Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

 

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa Daco Invest SRL, Str. Tudor Vladimirescu FN, Cluj Napoca, Judetul Cluj, va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:
-  sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;
- sa interviti asupra datelor transmise;
- sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara
- sa solicitati stergerea datelor,

 

Astfel, copil.ro poate notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

 

copil.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul copil.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

 

De asemenea, copil.ro poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de marketing, Curierat, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, asigurători.
Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Despre cookie-uri

Site-ul copil.ro foloseste cookie-uri, acestea fiind fisiere de mici dimensiuni ce vor fi stocate pe calculatoarele, dispozitivele mobile, tablete etc., utilizatorilor printr-o solicitare emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome). Cookie-urile folosite de copil.ro sunt complet pasive (nu contin programe software, virusi, spyware si nu au acces la informatiile de pe hard drive-ul utilizatorilor).

Rolul cookie-urilor este de a recunoaste utilizatorii site-ului pentru a le oferi un continut relevant adaptat preferintelor manifestate de acestia, de exemplu: preferintele in materie de confidentialitate online, optiunile privind limba site-ului, modul de filtrare a produselor oferite de site, cosuri de cumparaturi sau publicitate relevanta.

Durata de viata a unui cookie variaza in functie de scopul pentru care este plasat. Exista cookie-uri folosite exclusive pentru o singura sesiune (session cookies), iar altele sunt retinute si refolosite de fiecare data cand utilizatorul revine pe acel website. Cookie-urile pot fi sterse de utilizatori in orice moment prin intermediul setarilor browserului, insa in momentul in care cookie-urile au fost sterse, functionalitatea site-ului va fi perturbata.

Se folosesc third-app cookie de la FACEBOOK(remarketing), GOOGLE ANALYTICS(statistici), VEINTERACTIVE(platforma remarketing), 

Acestea se folosesc pe baza unui contract, acceptat sau semat, de confidentialitate 

Dezactivarea Cookie-urilor din Browser

Cookie-urile pot fi dezactivate din browserele pe care le utilizati. Mai jos gasiti instructiuni referitoare le cookie-uri pentru cele mai cunoscute Browsere:

 

Pagina oficiala a Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

"Am plasat o comanda in data de 02 iunie pentru baietulul meu. In mai putin de 5 minute o doamna draguta m-a sunat sa confirm comanda iar a doua zi dimineata aveam deja produsul in mana. S-au miscat neasteptat de repede! BRAVO!"
- Teodora Buzatu
"Foarte buni profesionisti, recomand! Sunt seriosi si livreaza asa cum promit in ziua urmatoare. Te poti baza pe ei. In plus Mina 21118 luata de mine a fost si la reducere si cu transport gratuit. As recomanda insa sa schimbati curierul"
- Sebastian Burschiv
"Am comandat un lego siti care trebuia sa ajunga foarte urgent pentru ca si-l dorea de ziua lui Victor al meu. Au fost foarte rapizi si asa cum au promis la telefon au si facut. Statia de politie a ajuns a doua zi. Voi mai comanda de aici. Multumesc"
- Victoria Silaghi

Magazinul Online copil.ro respecta criteriile de preselectie GPeC si a aderat la standardele Trusted.ro