copil.ro utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile ca si in Regulamentul (UE) 2016/679. Poți modifica setarile din potitica de confidentialitate

Despre www.copil.ro

JOACĂ-TE CU MINTE!

Aici găsiți toate informațiile necesare legate de magazinul copil.ro

Adresă: Cluj Napoca, Str. Tudor Vladimirescu FN 

Email: comenzi@copil.ro, sau folosiţi formularul nostru de contact.

Numar de telefon: +4 737 474 637

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Copilro/406120522757473


 

Bine ați venit!

Povestea copil.ro începe în 1999. Un an plin de reuşite, idei măreţe şi energie. Domeniul comerţului on-line la noi în ţară era practic inexistent la acel moment, însă noi am ştiut că acesta este viitorul.

 

Uitaţi-ne aici, dupa 16 ani: mai performanţi, mai operativi, mai dedicaţi şi mai bine aprovizionaţi. Pentru fiecare produs pe care noi vi-l sugerăm am dedicat timp pentru a-l studia şi a ne asigura că este un produs care merită să fie adus în atenţia ta. Suntem printre magazinele online cu cele mai multe mărci în gama de produse.


Va prezentam o parte din prietenii nostri:)1. Magazinul www.copil.ro este administrat de DACO INVEST SRL, Cluj-Napoca. Exista si o pagina de facebook a magazinului www.copil.ro.

 

2. Orarul magazinului online www.copil.ro si Call Center 

Pentru comenzi online: Non-Stop (cu exceptia perioadelor de mentenanta unde pot aparea perioade de inactivitate)

Pentru Call Center de Luni pana Vineri 08 - 21

 

3. Date de contact

Date de contact pentru magazinul www.copil.ro:

Social in Cluj Napoca, str. Tudor Vladimirescu FN, avand numar de ordine in Registrul Comertului J12/3946/2006

cod unic de inregistrare fiscala RO 19217524.

adresa de email: comenzi@copil.ro

numar de telefon:  +4 0737 474 637


Dacă aveți probleme legate de o comandă, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutați, puteți lua legătura pentru o solutionare  la adresa de email comenzi@copil.ro

 

5. Ce articole găsim în magazinul www.copil.ro?

Categoriile de articole aflate în magazinul www.copil.ro sunt: pătuțuri din lemn, scaune de bucătărie, lenjerie de pat, saci de dormit, saltele din fibră de cocos și burete, scaune auto, cărucioare, port-bebeuri, pompe de sân, interfoane, cădițe, perne de gravidă și alăptare, jucarii LEGO® și lista continuă. 

 Iti prezentam mai jos 2 din cei 19 angajati ai DACO INVEST SRL (Alexandra si Narcis)

Angajati Daco INVEST COPIL.ro


"Am plasat o comanda in data de 02 iunie pentru baietulul meu. In mai putin de 5 minute o doamna draguta m-a sunat sa confirm comanda iar a doua zi dimineata aveam deja produsul in mana. S-au miscat neasteptat de repede! BRAVO!"
- Teodora Buzatu
"Foarte buni profesionisti, recomand! Sunt seriosi si livreaza asa cum promit in ziua urmatoare. Te poti baza pe ei. In plus Mina 21118 luata de mine a fost si la reducere si cu transport gratuit. As recomanda insa sa schimbati curierul"
- Sebastian Burschiv
"Am comandat un lego siti care trebuia sa ajunga foarte urgent pentru ca si-l dorea de ziua lui Victor al meu. Au fost foarte rapizi si asa cum au promis la telefon au si facut. Statia de politie a ajuns a doua zi. Voi mai comanda de aici. Multumesc"
- Victoria Silaghi

Magazinul Online copil.ro respecta criteriile de preselectie GPeC si a aderat la standardele Trusted.ro