copil.ro utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile ca si in Regulamentul (UE) 2016/679. Poți modifica setarile din potitica de confidentialitate

Garantii

GARANTII

 

Toate Bunurile comercializate de catre copil.ro, cu exceptia Bunurilor resigilate, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Bunurile sunt noi (exceptie Bunurile resigilate), in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

 

In cazul Bunurilor vandute si livrate de copil.ro, certificatele de garantie sunt emise direct de producator

 

Pentru Bunurile din Comanda care beneficiaza de garantie COPIL.RO va transmite Cumparatorului aceste certificate de garantie exclusiv in format electronic, prin adaugarea certificatului de garantie aferent Bunului in Contul Cumparatorului sau prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator in Contul sau.

 

Pentru o corecta comunicare a certificatului de garantie aferent Bunului din Comanda, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si sa acceseze informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.
Prin aceasta modalitate de comunicare Cumparatorul, accesand Contul sau de pe www.copil.ro, va detine o evidenta a certificatelor de garantie emise de copil.ro, putandu-le salva si arhiva la randul sau in orice moment si in orice modalitate pe care o doreste.
In cazul in care aceste informatii sunt indisponibile pentru 48 (patruzecisiopt) de ore in contul de client, va rugam sa ne sesizati acest aspect pe adresa de mail: comenzi@copil.ro.

 

In cazul certificatelor de garantie emise de producatori, Bunul reclamat defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat. Acest centru autorizat de producator va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.
Lipsa certificatului de garantie al Bunului trebuie semnalata in maxim 48 (patruzecisiopt) de ore de la receptia marfii pe adresa sesizari@copil.ro. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

 

In cazul Bunurilor resigilate, certificatul de garantie este emis de catre copil.ro, iar garantia poate sa acopere o perioada diferita fata de perioada de garantie a aceluiasi Bun nou, sigilat. Perioada de garantie este specificata in certificatul de garantie pentru fiecare Bun resigilat in parte. Conditiile de utilizare, manipulare si transportare a unui Bun resigilat sunt aceleasi cu cele de la produsele sigilate si beneficiaza de aceleasi servicii daca nu este stipulat altfel in pagina produsului.


De anul acesta LEGO® a pus la dispozitia clientilor un serviciu de Service LEGO®  extins si in Romania. Inca pe pagina lor nu apare limba romana si nici tara, dar  speram ca nu este o problema faptul ca este o platforma in engleza si ca ne vor oferi un raspuns eficient in timp util.

Pentru diverse probleme exista o sectiune de FAQ (intrebari frecvent adresate) si este foarte posibil sa gasiti acolo raspunsuri la problemele intampinate.

http://service.lego.com/en-us/

Daca ati urmatat toate instructiunile din manualul de instructiuni si de pe pagina de service si totusi nu ati rezolvat problema va rugam sa ii contactati pe pagina de contact pusa la dispozitie, Daca insa nu aveti succes de cauza va rugam sa reveniti la noi si sa incercam sa ii contactam noi in numele d-voastra.

Speram ca nu este o problema faptul ca este o platforma in engleza si ca va vor oferi un raspuns eficient in timp util.

Pagina de Service LEGO®  aici: http://service.lego.com/en-us/

 

"Am plasat o comanda in data de 02 iunie pentru baietulul meu. In mai putin de 5 minute o doamna draguta m-a sunat sa confirm comanda iar a doua zi dimineata aveam deja produsul in mana. S-au miscat neasteptat de repede! BRAVO!"
- Teodora Buzatu
"Foarte buni profesionisti, recomand! Sunt seriosi si livreaza asa cum promit in ziua urmatoare. Te poti baza pe ei. In plus Mina 21118 luata de mine a fost si la reducere si cu transport gratuit. As recomanda insa sa schimbati curierul"
- Sebastian Burschiv
"Am comandat un lego siti care trebuia sa ajunga foarte urgent pentru ca si-l dorea de ziua lui Victor al meu. Au fost foarte rapizi si asa cum au promis la telefon au si facut. Statia de politie a ajuns a doua zi. Voi mai comanda de aici. Multumesc"
- Victoria Silaghi

Magazinul Online copil.ro respecta criteriile de preselectie GPeC si a aderat la standardele Trusted.ro